zakaj kupiti kartuše prek spleta
Novice

Zakaj se splača nakup kartuš prek spleta?

Ko barva tiska začne bledeti, je čas, da zamenjate kartuše. Ne glede na model vašega tiskalnika boste zagotovo spoznali, da je nakup originalnih kartuš en “lep” strošek. Velik del dobička proizvajalcev izhaja iz nenehne zamenjave potrošnega materiala za tiskalnike, katerih stroški, tudi kratkoročno, presegajo stroške tiskalnika. Kaj storiti? Rešitev je nakup kompatibilnih kartuš za vaš model tiskalnika.

Nakup kartuš prek spleta je priročen, saj na internetu lahko najdete boljše ponudbe kot tiste, ki so na voljo v fizičnih trgovinah. Razlog je enostavno razložiti: spletne trgovine nimajo enakih stroškov upravljanja kot fizične trgovine in zato je blago mogoče ponuditi po nižjih cenah. Druga prednost interneta je, da lahko naredite naročilo iz udobja vašega doma in nato naročeno blago dobite dostavljeno neposredno na vaš naslov.

Katerikoli tiskalnik imate, pa naj bo to HP, Epson, Canon, Brother ali drugi, na Premiumprint lahko najdete kompatibilne kartuše za vas.

Kartuše so nove iz tovarne, testirane, certificirane, kar zagotavlja odlično učinkovitost tiskanja. Čeprav se kartuše prodajajo po najnižjih cenah na tržišču, lahko še več prihranite tako, da kupite komplete kartuš za HP, za Epson in tako naprej, saj so res ugodni.