zakaj nakup tonerjev prek spleta
Novice

Zakaj nakup tonerjev in kartuš prek spleta?

Ko tiskamo dokument in se zdi, da je zapis bled, včasih nečitljiv, pomeni, da zmanjkuje črnila. Zato je čas, da zamenjate toner ali kartušo. Idealno bi bilo, da bi vedno imeli pri sebi majhno zalogo, čeprav tudi ta prej ali slej zmanjka in morate kupiti nove tonerje ali kartuše za tiskalnike. Nakupi so danes večinoma prek spleta iz dveh razlogov: izdelke lahko kupite po dostopni, nižji ceni, dostavljene pa jih imate lahko kamorkoli želite, domov ali v pisarno.

Kako izbrati potrošni material za tiskalnike

Za potrošni material tiskalnika mislimo toner in kartuše, ampak kakšna je razlika med temi izdelki? Kljub svoji funkciji, ki je enaka, v resnici tonerji in kartuše niso enaki:

Kartuše so odstranljivi potrošni materiali majhne velikosti, predstavljene kot rezervoar napolnjen s tekočim črnilom in se uporabljajo za brizgalne tiskalnike, imenovane tudi inkjet. To je zato, ker tiskanje poteka zahvaljujoč glavam, ki izpuščajo majhne kapljice črnila.

Tonerji se namesto tega uporabljajo za laserske tiskalnike in tudi za fotokopirne stroje. Tonerji ne vsebujejo tekočega črnila kot kartuše, tako da ni nevarnosti, da bi se po daljšem obdobju neuporabe posušili. Namesto tega vsebujejo fin prašek, sestavljen iz delcev ogljika, smole in železovih oksidov, ki se s pomočjo bobna odlagajo na papir, fiksirajo, učvrstijo, pritrdijo pa se z grelcem – gretjem.

Kje na spletu kupiti kartuše in tonerje za tiskalnike

PremiumPrint spletna trgovina ponuja široko paleto kompatibilnih kartuš in tonerjev. V prodaji najdete samo kakovostne izdelke, ki so preizkušeni in certificirani, izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

Poleg tega naši tonerji in kartuše zagotavljajo visoko tiskalno učinkovitost in so naprodaj po najnižjih cenah na trgu. Kupcem sledimo v koraku nakupa in dostavimo tudi že v 24 urah.