Premiumprint - poceni tonerji
Novice

Poceni tonerji na PREMIUMPRINT

Morate natisniti pomemben dokument in vam je spet zmanjkalo barve v tiskalniku? Že pred nakupom primerjajte raznovrstno ponudbo tonerjev za različne tiskalnike. Izberite model, ki ustreza vašemu tiskalniku.

Izbirate lahko med črnimi tonerji, ki so namenjenimi črno-belemu tisku in barvnimi za barvni tisk. Navadno tiskalniki potrebujejo eden ali več tonerjev. Tonerji so različni za različne modele tiskalnikov, zato je potrebno biti res pozorni pri izbiri, sicer se lahko poskuša vstaviti v tiskalnik napačen toner, s čimer se povzroči več škode kot koristi.

Nakup originalnega tonerja predstavlja kar velik zalogaj za vašo denarnico. Odlična alternativa za cenejši tisk in prihranek denarja so kompatibilni tonerji, ki so tudi bolj ekonomični, saj lahko natisnejo bistveno večje količine kopij kot originalni. Prednosti kompatibilnih tonerjev sta torej cena in večja zmogljivost tiskanja (vsebujejo več prahu). Dobra in še ugodnejša izbira so kompleti tonerjev.

Kvaliteta tiska je pri kompatibilnih tonerjih enaka, saj proizvajalci tovrstnih tonerjev pazijo na kakovost izdelave. Nadomestni tonerji so okolju prijazni, saj jih je možno reciklirati. Tonerji na voljo v PremiumPrint trgovini so novi iz tovarne, certificirani, na voljo v več barvah, popolnoma združljivi s tiskalniki in z garancijo 24 mesecev.

Poleg ugodnih cen pri Premiumprint nudimo tudi hitro dostavo. Tonerji naročeni do 14h bodo še isti dan odpremljeni in naslednji dan že na vašem domu.

Obiščite spletno trgovino Premiumprint.si in izberite svoj model tonerja. V kolikor modela ni na voljo, nam pošljite povpraševanje.