tonerji in kartuše poceni na Delenjskem
Novice

Poceni tonerji in kartuše na Dolenjskem

Premiumprint pridobiva nove kupce tudi v drugih slovenskih regijah. Tudi že na Dolenjskem, v okolici Novega mesta imamo zadovoljne stranke, ki uporabljajo naše izdelke.

Niso vse kompatibilne kartuše enake, pogosto vsebujejo slabo kakovost črnila, vendar pa lahko najboljše kompatibilne kartuše zagotovijo tudi boljši izpis tiskanja kot pri originalnih kartušah.

Pri nas najdete najnižje cene na tržišču ter kakovostne izdelke, preizkušene in certificirane, ki bodo zagotovile visoko učinkovitost tiskanja. Kartuše in tonerji so 100% združljivi in novi. Vsebujejo več črnila kot originalne kartuše.

Svojim strankam ponujamo še dodatno priložnost prihranka. Kupite komplet kartuš ali tonerjev po še privlačnejši ceni. Hitra dostava. Izdelki iz zaloge naročeni do 14h, bodo še isti dan odpremljeni in že naslednji dan na vašem domu. Za izdelke po povpraševanju bomo zagotovili čimprejšnjo dostavo.

Počasi širimo izbor izdelkov in postajamo še konkurenčnejši. Četudi iskanega modela ni na zalogi, Vam ga lahko priskrbimo. Pošljite povpraševanje in zadovoljili bomo vašim potrebam.