ugodne nadomestne kartuše
Novice

Najboljše nadomestne kartuše za vse vrste tiskalnikov

Kartuše so deli za brizgalni tiskalnik Epson, HP, Canon in druge. Zagotovo boste našli kartuše za svoj model tiskalnika. Te kartuše sledijo obliki originalnih. Skoraj vedno imajo čip, da zaznajo raven črnila. Tiskalnik pa ga uporablja tudi za prepoznavanje kartuše.

Nakup originalnih kartuš je izredno draga zadeva, zato se zmeraj bolj posega po nadomestnih kartušah. Kompatibilne kartuše so bolj ekonomične, kar pomeni, da lahko natisnejo bistveno večje količine kopij, kot originalne. Prednosti kompatibilne kartuše sta torej cena in večja zmogljivost tiskanja. Dobra in še cenejša izbira so kompleti kartuš.

Kvaliteta tiska je enaka, saj proizvajalci tovrstnih kartuš pazijo na kakovost izdelave. Kompatibilne kartuše so okolju prijazne, saj jih je možno reciklirati. Vsaka naša kompatibilna kartuša ima 2 leti garancije.

Poiščite najboljše kompatibilne kartuše na PremiumPrint:

  • prodajajo se samo 100% kompatibilne nove in visoko kakovostne kartuše
  • cene so res ugodne
  • odličen izkoristek tiskanja
  • vsi izdelki v prodaji so testirani in certificirani

Obiščite spletno trgovino PremiumPrint in izberite nove kartuše. Z iskalnikom poiščite vam ustrezne kartuše in če imate kakršnekoli dvome, nas lahko kontaktirate. V kolikor iskanega izdelka ni na voljo, nam pošljite povpraševanje!