filter za tiskalnik s tonerjem
Novice

NOVO! Filter za laserske tiskalnike. Laserski tiskalniki res onesnažujejo okolje?

Ali veste, da laserski tiskalniki v zrak spuščajo škodljive emisije, ki jih dnevno vdihavamo in s tem ogrožamo svoje zdravje? In ali je res, da je zrak v pisarnah bolj onesnažen?

Laserski tiskalniki med tiskanjem izpuščajo v zrak delce prahu velikosti nanometrov. Čeprav teh ultra finih prašnih delcev ne vidimo, lahko izpostavljenost tem delcem povzroča poškodbe naših pljučnih celic in ogroža naše zdravje.

Preventivna rešitev je namestitev filtra. Po nekaterih raziskavah, je uporabljen filter zbral impresivno količino finega prahu, škodljivega ozona do 95 %. Priporočljiva uporaba od 6 do 12 mesecev ali 70.000 kopij.

Naredite korak v pravo smer za svoje zdravje! Stroški filtrov so minimalni glede na rezultate. Namestite filter na vsak večnamenski tiskalnik, faks in laserski fotokopirni stroj, skratka na vseh tiskalnikih, kjer uporabljate tonerje.

Glede na prisotnost laserskih tiskalnikov in fotokopirnih naprav v 99% javnih in zasebnih pisarn, v šolah, bolnišnicah, podjetjih in domovih, v krajih, kjer ljudje ostanejo veliko ur na dan, bi bilo priporočljivo namestiti filtre na vsak posamezen tiskalnik, ki uporablja toner, da se prepreči oddajo finega prahu v okolje.

Prednosti:

  • Filter čistega sistema ščiti pred prahom tonerja
  • Filter je sestavljen iz elektrostatične membrane
  • Primerno za vse trenutne laserske tiskalnike, faxe in fotokopirne stroje
  • Prost pretok zraka iz tiskalnika – prezračevanje tiskalnika ni oslabljeno
  • Učinek filtriranja 6 – 12 mesecev glede na obremenitev tiskalnika

In ker je tudi doma preventiva boljša od kurative, naj bo laserski tiskalnik v prostoru, kjer njegovo morebitno onesnaževanje ne more škodovati ljudem, prostor pa je potrebno tudi redno zračiti. Predvsem pa bodite previdni pri menjavi tonerjev. Prah, ki ostane na rokah, izperite s tekočo vodo in milom, tistega, ki morebiti pade na tla, tiskalnik ali na pohištvo, pa obrišite z vlažno krpo.

Poskrbite za zdravje in obiščite našo spletno trgovino na premiumprint.si ter si priskrbite filter za vaš tiskalnik.