kakovostne kompatibilne kartuše
Novice

Kje se dobi najboljše kompatibilne kartuše?

Katere karakteristike morajo imeti najboljše kompatibilne kartuše

Mnogi uporabljajo le originalne kartuše, ker menijo, da zagotavljajo daljšo življenjsko dobo tiskalnika ter večjo kakovost tiskanja. Na trgu najdemo kompatibilne kartuše, ki vsebujejo visoko kakovostno črnilo, ki nima ničesar zavidati originalnim kartušam.

Ste vedeli, da lahko kapljica črnila iz nekaterih originalnih kartuš stane toliko, kot kapljica šampanjca? Se vam to ne zdi pretirano? Uporaba kompatibilnih kartuš je vse bolj razširjena, še posebej, ko so stroški nakupa tiskalnika nizki, cene originalnih kartuš pa pretirane. Seveda moramo upoštevati nekatere previdnostne ukrepe. Da bi se izognili poškodbam tiskalnika, je bolje kupiti le najboljše kompatibilne kartuše na tržišču z garancijo.

Kako prepoznati najboljše kompatibilne kartuše

Niso vse kompatibilne kartuše enake, pogosto vsebujejo slabo kakovost črnila, vendar pa lahko najboljše kompatibilne kartuše zagotovijo tudi boljši izpis tiskanja kot pri originalnih kartušah.

Kartuše so deli za brizgalni tiskalnik Epson, HP, Canon in druge. Zagotovo boste našli kartuše za svoj model tiskalnika. Te kartuše sledijo obliki originalnih. Skoraj vedno imajo čip, da zaznajo raven črnila. Tiskalnik pa ga uporablja tudi za prepoznavanje kartuše.

Poiščite najboljše kompatibilne kartuše na PremiumPrint:

    • prodajajo se samo 100% kompatibilne nove in visoko kakovostne kartuše
    • cene so res ugodne
    • odličen izkoristek tiskanja
    • vsi izdelki v prodaji so testirani, certificirani in z garancijo 24 mesecev.

Obiščite spletno trgovino PremiumPrint in izberite nove kartuše. Z iskalnikom poiščite vam ustrezne kartuše in če imate kakršnekoli dvome, nas lahko kontaktirate.