poceni tonerji za HP
Novice

Kakovostni in poceni tonerji za tiskalnike HP

Vam zmanjkuje toner za vaš HP tiskalnik in se sprašujete, kje kupiti novega ne da bi porabili celo bogastvo? Dober način za prihranek denarja je, da se odločite za kompatibilne tonerje, ki jih ne proizvaja isto podjetje kot vaš tiskalnik pač pa druga podjetja in jih zato umeščajo na tržišče po nižjih cenah.

Poiščite model tonerja za vaš HP tiskalnik v naši ponudbi na Premiumprint.si! Model tonerja najdete na etiketi tiskalnika ali na samem tonerju. V kolikor ne poznate modela tonerja, v iskalnik vnesite model tiskalnika. Kvalitetni, visokokakovostni kompatibilni tonerji so primerni za več vrst tiskalnikov HP.

Na Premiumprint dobite povsem nove, visokokakovostne, kompatibilne tonerje za tiskalnike HP, v prodaji po najboljših cenah na tržišču. Vsi izdelki imajo garancijo 24 mesecev. Če pa želite še večji prihranek, se lahko odločite za nakup kompleta tonerjev, v katerem dobite 2 – 4 tonerje po še nižji ceni za kos.

V primeru, da iskanega modela tonerja ni na zalogi ali v ponudbi, nam pošljite povpraševanje na [email protected] nas kontaktirajte prek FB strani ali telefonsko 031/333-404.