najugodnejši samsung tonerji
Novice

HP prevzel Samsung – Samsung tonerji

HP je napovedal pomemben mejnik. Zaključil je nakup podjetja Samsung Electronics Co., Ltd. (oddelek tiskalnikov), da bi obudil trg kopirnih naprav. Vizija HP-ja je posodobitev kopirnih naprav ter njihova zamenjava s sodobnejšimi več funkcijskimi tiskalniki nove generacije, ki zagotavljajo večjo zanesljivost, vrhunsko enostavnost uporabe in s tem izboljšano uporabniško izkušnjo.

S prevzemom je HP prevzel tudi oskrbo obstoječih Samsung naprav s tonerji in kartušami, ki so naprodaj pod novimi HP oznakami (kodami). Uporabniki Samsung tiskalnikov boste morali v bodoče poiskati toner ali kartušo po novi oznaki. A brez skrbi, poskrbeli bomo, da boste na naši strani našli tako novo kot staro oznako.

V spletni trgovin PremiumPrint lahko najdete povsem nov kompatibilen Samsung toner, po najboljših cenah. Kakovostni kompatibilni tonerji iz naše ponudbe imajo 2 leti garancije. Lahko izbirate med številnimi barvami. Če želite prihraniti še več, se lahko odločite za nakup kompleta Samsung tonerjev po še nižji ceni kot za posamezen kos.

Brez dobre cene ni odlične storitve, zato poleg že tako ugodnih cen nudimo tudi hitro dostavo. Izdelki iz zaloge naročeni do 14h, bodo še isti dan odpremljeni in že naslednji dan na vašem domu.

V kolikor iskanega izdelka ni na voljo, nam pošljite povpraševanje!