Novice

Clean Office – fino prašni filter za laserske tiskalnike in kopirne stroje

Ali laserski, večnamenski tiskalniki, faksi in fotokopirni stroji res oddajajo onesnažujejo okolje? In ali je res, da je zrak v pisarnah bolj onesnažen?

Laserski tiskalniki med tiskanjem izpuščajo v zrak delce prahu velikosti nanometrov. Omejitve, ki bi predpisale še dovoljeno tovrstno onesnaževanje v zaprtih prostorih, ni. Tudi ni dokazov, da bi delci škodovali zdravju. Toda če prah v rudnikih škoduje rudarjem, je lahko tudi tu tako. Ne ve se, kolikšno je morebitno onesnaževanje oziroma koliko prahu iz tiskalniških tonerjev v resnici pride v zrak in morda v pljuča ljudi.

Preventivna rešitev je namestitev filtra. Po nekaterih raziskavah, je uporabljen filter zbral impresivno količino finega prahu. Zagotovljen življenjski cikel filtrov je eno leto ali 70.000 kopij.

Stroški filtrov so minimalni glede na rezultate. Namestite en filter na vsak večnamenski tiskalnik, faks in laserski fotokopirni stroj, skratka na vseh tiskalnikih, kjer uporabljate tonerje.

Glede na prisotnost laserskih tiskalnikov in fotokopirnih naprav v 99% javnih in zasebnih pisarn, v šolah, bolnišnicah, podjetjih in domovih, v krajih, kjer ljudje ostanejo veliko ur na dan, bi bilo priporočljivo namestiti filtre na vsak posamezen tiskalnik, ki uporablja toner, da prepreči oddajo finega prahu v okolje.

Prednosti:

  • Filter čistega sistema ščiti pred prahom tonerja
  • Filter je sestavljen iz elektrostatične membrane
  • Primerno za vse trenutne laserske tiskalnike, faxe in fotokopirne stroje
  • Prost pretok zraka iz tiskalnika – prezračevanje tiskalnika ni oslabljeno
  • Učinek filtriranja 6 – 12 mesecev glede na obremenitev tiskalnika

Pri nas tukaj dobite Clean Office – fino prašni filter za laserske tiskalnike in kopirne stroje po ugodni ceni.