Poceni barvno tiskanje
Novice

Barvno ali črno belo tiskanje?

Tiskati poceni je želja in zahteva vsakega kupca tiskalnika. Poceni tiskalnik ob nakupu še ne pomeni nujno tudi ugodnih stroškov tiskanja v prihodnosti. Marketinški triki so večkrat osnovani prav na teh dveh lastnostih tiskalnikov. Ob ugodni ceni tiskalnika se dobiček proizvajalca kompenzira z dražjimi kartušami ali tonerji.

Če bi radi tiskali poceni, je črno belo tiskanje cenejše z laserskim tiskalnikom. Pri tem je potrebno upoštevati tudi ceno laserskega tiskalnika, ki je v osnovi dražji od brizgalnega. V primeru večjega obsega tiskanja se bo tiskanje črno-bele tehnike izkazalo za cenejše z laserskim tiskalnikom. Pri manjšem obsegu tiskanja je ta verjetnost manjša, saj je nakup brizgalnih tiskalnikov cenejši.

Pri optimalnem izkoristku je modro premisliti tudi o barvni tehniki tiskanja. Razmisliti je potrebno, koliko barvnega tiska boste v predvideni dobi uporabe tiskalnika imeli.

Tehnologije barvnega tiskanja lahko močno izboljšajo videz vašega projekta, povečajo učinek poslovnega komuniciranja, izboljšajo dobiček in zmanjšajo stroške.

Pri barvnem tisku se:

  • izboljša razumevanje
  • poveča sprejemanje odločitev
  • poveča se možnost nakupa izdelka, če je predstavljen v barvah
  • več časa se posveti barvnemu gradivu
  • barvni oglas bolj pade v oči
  • čas vizualnega dojemanja barvnega dokumenta je krajši
  • prepoznavanje barvnih blagovnih znamk je boljše
  • barva pomnjenje podatkov iz učnih gradiv itd.

Preprosto ustvarite pomembne barvne dokumente z nakupom tonerjev ali kartuš v naši spletni trgovini premiumprint.si. Če se naslonimo še na poceni tiskanje, so tonerji varčnejši od kartuš. Zagotavljajo bistveno večjo kapaciteto tiskanja glede na ceno, torej posledično bistveno nižji strošek na natisnjeno stran.

Tonerji in laserski tiskalniki so vsekakor prava izbira tam, kjer se pogosto tiska in pri tem prihrani nekaj denarja in skrbi. Laserski tiskalnik bo začetno investicijo hitro upravičil, dolgoročni rezultat pa bo kvaliteten tisk in opazen prihranek, seveda pa predvsem zadovoljstvo pri uporabi.

Premiumprint.si ponuja široko paleto tonerjev in kartuš vseh barv po ugodnih cenah. Še ugodnejši pa je nakup kompleta tonerjev ali kartuš. Premiumprint – ko še črno beli tisk zasije v barvah!

V primeru, da iskanega artikla ni na zalogi, nam pošljite povpraševanje!